Leer tennissen in de herfstvakantie op TV Schaarsbergen

Voor alle kinderen t/m 17 jaar organiseren wij deze herfstvakantie, 25-28 oktober tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven van maandag t/m donderdag. De trainingen zijn iedere dag van 09.30 tot 11.00 uur. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Pieter de Vries. Pieter tennist al zijn hele leven en is begonnen met de KNLTB opleiding tot tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 60,- voor 6 uur training.

Meld je vóór vrijdag 22 oktober aan bij Pieter door hem een e-mail te sturen, pjjvries@gmail.com. Wij zien je graag in de herfstvakantie.

Leer tennissen in de herfstvakantie

Tennis clinic voor ondernemers

Voor alle ondernemers die hun zakelijk netwerk binnen Nederland en Vlaanderen willen uitbreiden, organiseer ik, Karin Kersten, vanuit het BNI-netwerk een tennis clinic.

Deze clinic wordt gehouden op het prachtige park van Tennisvereniging Schaarsbergen op zaterdag 11 september van 14.00 tot 18.00.

Na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje wordt er van 15.00 tot 16.30 getennist. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te netwerken. De gezonde en heerlijke hapjes worden door mij verzorgd, eigenaar van Happy Habits.

De clinic wordt gegeven door Pieter en Frédérique de Vries van PF Tennis. Pieter en Frédérique tennissen al hun hele leven en spelen op een hoog niveau. Zij houden rekening met je speelsterkte. Neem je eigen racket en gravelschoenen mee. Mocht je zelf geen racket hebben, dan kun je bij Decathlon al voor een leuke prijs een racket kopen.

Door betaling vooraf van € 45 (exclusief drank), doe je mee. Er is plaats voor 20 ondernemers. Dus meld je snel aan door mij vóór 6 september een e-mail te sturen, karin@happyhabits.eu. Ik zie je graag op de baan

Het adres is: Kemperbergerweg 613, 6816 RT Arnhem.

Voor vragen: Stuur mij een WhatsApp, 06 48144220 of een berichtje via LinkedIn

Met sportieve groet,

Karin Kersten

Tennisles voor kinderen in de zomervakantie

Voor alle kinderen t/m 17 jaar organiseren wij deze zomervakantie, 9-13 augustus tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Je wordt ingedeeld van 09.30 tot 11.00 uur of van 11.30 tot 13.00 uur, rekening houdend met je leeftijd. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Pieter de Vries. Pieter tennist al zijn hele leven en gaat starten met de KNLTB opleiding tot tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 75,- voor 7,5 uur training.

Meld je vóór zondag 8 augustus aan bij Pieter door hem een e-mail te sturen, pjjvries@gmail.com. Wij zien je graag in de zomervakantie.

Tennisles voor kinderen in de zomervakantie
Flyer Tennisles voor kinderen in de zomervakantie op TV Schaarsbergen

Tennistraining voor jeugd in de meivakatie op TV Schaarsbergen

Voor alle kinderen van 6 t/m 17 jaar organiseren wij deze meivakantie, op 3, 6 en 7 mei tennnisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven op maandag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Frédérique de Vries. Frédérique tennist al haar hele leven en is in het bezit van de KNLTB tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 36,- voor 3 dagen training.

Meld je vóór vrijdag 30 april aan bij Frédérique door haar een e-mail te sturen, fctdevries@gmail.com. Bij aanmelding graag leeftijd en aantal jaar ervaring vermelden. Wij zien je graag in de tweede week van de meivakantie.

Leer tennissen in de herfstvakantie op TV Schaarsbergen

Tennisles op TV Schaarsbergen

Voor alle kinderen t/m 17 jaar organiseren wij deze herfstvakantie, 19-23 oktober tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Frédérique de Vries. Frédérique tennist al haar hele leven en is in het bezit van de KNLTB tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 75,- voor 10 uur training.

Meld je vóór vrijdag 16 oktober aan bij Frédérique door haar een e-mail te sturen, fctdevries@gmail.com. Wij zien je graag in de herfstvakantie.

Tennistalenten Pieter en Frédérique