Categoriearchief: Pieter

Leer tennissen in de herfstvakantie op TV Schaarsbergen

Voor alle kinderen t/m 17 jaar organiseren wij deze herfstvakantie, 25-28 oktober tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven van maandag t/m donderdag. De trainingen zijn iedere dag van 09.30 tot 11.00 uur. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Pieter de Vries. Pieter tennist al zijn hele leven en is begonnen met de KNLTB opleiding tot tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 60,- voor 6 uur training.

Meld je vóór vrijdag 22 oktober aan bij Pieter door hem een e-mail te sturen, pjjvries@gmail.com. Wij zien je graag in de herfstvakantie.

Leer tennissen in de herfstvakantie

Tennisles voor kinderen in de zomervakantie

Voor alle kinderen t/m 17 jaar organiseren wij deze zomervakantie, 9-13 augustus tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Je wordt ingedeeld van 09.30 tot 11.00 uur of van 11.30 tot 13.00 uur, rekening houdend met je leeftijd. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Pieter de Vries. Pieter tennist al zijn hele leven en gaat starten met de KNLTB opleiding tot tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 75,- voor 7,5 uur training.

Meld je vóór zondag 8 augustus aan bij Pieter door hem een e-mail te sturen, pjjvries@gmail.com. Wij zien je graag in de zomervakantie.

Tennisles voor kinderen in de zomervakantie
Flyer Tennisles voor kinderen in de zomervakantie op TV Schaarsbergen