Tennisles op TV Schaarsbergen

Training

Frédérique geeft tennis training op 

TV Schaarsbergen 

Voor alle kinderen t/m 18 jaar organiseren wij deze zomervakantie, op 25, 26 en 27 juli tennisles op Tennisvereniging Schaarsbergen. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen.

De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 tot 11.30 uur. De kinderen krijgen balvaardigheidstraining door leuke spelletjes en ze leren de grondbeginselen van tennis.

De trainingen worden gegeven door Frédérique de Vries. Frédérique tennist al haar hele leven en is in het bezit van de KNLTB tennisleraar A licentie.

Je betaalt slechts € 45,- voor 3 dagen training. Kun je niet alle dagen dan betaal je € 15,- per dag.

Dus vraag snel een vriendje of vriendinnetje om samen mee te doen en de zomervakantie actief te beginnen!

Meld je vóór vrijdag 22 juli aan bij Frédérique door haar een e-mail te sturen, fctdevries@gmail.com. Bij aanmelding graag leeftijd en aantal jaar ervaring vermelden. Wij zien je graag in de eerste week van de zomervakantie.

Trainingsweek op TV Schaarsbergen
Trainingsweek voor kinderen in de herfstvakantie van 2020 op TV Schaarsbergen
tennis training TVS meivakantie 2021

Tennis training voor de jeugd bij Tennisvereniging Schaarsbergen

Voor alle kinderen en jeugd in Arnhem en omgeving biedt TV Schaarbergen de mogelijkheid om tennis trainingen te volgen de komende maanden.

Voor € 30,00 euro per uur leer ik jullie graag de basis om te kunnen tennissen. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, zullen de groepen uit maximaal 4 kinderen/jeugdspelers bestaan.

De staffel is als volgt:
1 deelnemer       € 30,00 per uur per deelnemer
2 deelnemers     € 15,00
3 deelnemers     € 10,00  
4 deelnemers     €   7,50

Het minimale aantal af te nemen trainingen is 10. Wanneer er wordt getraind en hoe groot de groep zal zijn, wordt in overleg bepaald. Je kunt je als groep, maar ook individueel, aanmelden.

Ik tennis al mijn hele leven en op dit moment speel ik op niveau 3. Ik ben in bezit van de KNLTB tennisleraar A licentie en vind het leuk om kinderen en volwassen te leren tennissen.

Voor € 10,00 extra mag je onbeperkt oefenen en spelen op ons park van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur.

De tennis trainingen worden gegeven op TV Schaarsbergen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op via het contact formulier.

Leer tennissen met Frédérique de Vries op TV Schaarsbergen
Tennis training TV Schaarsbergen

Tennistalenten Pieter en Frédérique